House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 boooochakk !
你好 | 안녕하세요
Hello, I'm Nazatul Nashya Ramli .
Owner of @choychapparels [IG shop]
Nothing is impossible, we can do it !
Xingmis, ExoL & fOOdz.
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet
  • Aiskrim Viral Thailand @ Elements Mall Melaka !
  • Resepi Kek Butter Rainbow
  • G-Shock Trendy Watches That Last
  • Someone Please Help Me !
  • Pre Grad Diploma - UiTM Alor Gajah, Melaka
  • #FamVac at Tioman Island, Malaysia !
  • Hello Mee Besen !
  • K-I-O-D-A
  • Thai Malay Expo Melaka 2016


  • please? :3
    simple survey, just click below



    chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Shawl Berdezuppp !
    Thursday | 21 comments
    Assalamualaikum wbt



    Hahaha aku baca blog title ni pun aku sendiri gelak. Ape punya title lah? Hahahaha. Okay, selamat petang semua~ Entry kalini nak cerita sikit pasal instant shawl yang kitorang borong kat satu ig shop ni. Haaaaa borong lah uols, sebab memang murah-murah bakhang. Tak caya? Jom tengok bawah ni :


    Yes, kat instagram hehehe. Memang kaki instagram lah weols ni. Haritu masa nenek & Una ade datang rumah, kitorang scroll-scroll ig ni, memula nak try beli just sehelai dua je. Hahaha. Sekali amek kau, borong. Tapi, jangan risau, sis tu bagi kita harga mmg murah. Harga lagi murah dari market price.

    Disebabkan aku suka material & design simple tapi cun, aku nak buat amal jariah jap. Hahaha nak promote lah kejap insta shop tu. Korang boleh lah terus pergi kat @deeceeclosets.my .


                                          
    Left : Me, Middle : Una, Right : Tamara

    Yang aku pakai tu (kiri sekali hehe), Instant Shawl Dalily warna Dark Seagreen. Serious, warna dia memang cantik. Haa pasal berdezuppp tu, sebab pakai tudung ni kurang 2 minit je sister sekalian ! Plus, masa aku pakai ni, tak gosok hahaha. Tapi, still tak nampak. Ni shawl 2 muka. Means just adjust kan shawl and pin sajer. Taraaaa ! Siap.

    Memang sangat jimat masa, nak-nak masatu last minute punye plan pergi jalan naik MRT. Hihihi pergi jalan-jalan MyTown dengan Pavillion jurrr. Tak beli ape pon hihihihi :'D


    Btw, instant shawl yang aku beli RM28 sahaja ! Masatu beli memang tengah free postage + free gift. Tapi, rules dia kena beli 3 helai ke atas sahaja. So, aku beli sehelai ni je. Mak beli 3 helai. Si Una dengan Nenek pulak memang borong habis kasi licin ahahha. Dalam 5 helai acentu. Uishhhhh memang murah, owner siap bagi diskaun lagi kalau beli banyak! Ni gewram ni. Nnti nak beli lagi. Yayyyy


    TIPS :
    Kalau nak dapat diskaun banyak, make sure beli 3 helai sekaligus. Kongsi lah dengan cousins ke sape-sape ke. Serious ! Aku kira-kira, harga dia bagi jauh lebih murah



    Bonus :


    Hahaha ni gambar masa nak bagi feedbacks. Yang ni mak pakai Instant Fiona, code No 2 - Brick. Heloks jugak kain yang mak beli ni. Puas hati <3





    thesuperb,
    -nazatulnashya-


    Labels: , , , , ,