House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Pre Grad Diploma - UiTM Alor Gajah, Melaka
  • #FamVac at Tioman Island, Malaysia !
  • Hello Mee Besen !
  • K-I-O-D-A
  • Thai Malay Expo Melaka 2016
  • The Most Scrumptious Delicious Kuih Keria Antaraba...
  • Bukan Kaki Kencing, Tapi Kaki Ngencess Lah
  • It's Your Day !
  • #FamVac at Pulau Besar, Melaka
  • Mee Bandung Muar (Second Try)


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Someone Please Help Me !
    Wednesday | 0 comments
    Assalamualaikum semua ! Salam Sejahtera !

    credit to Mr Google

    For those yang baca entry iols kalini, please help me out ! Huhuhuhu. Tolong apa? Haaaa ni nak habaq ni. Iols tak tahu dan buntu nak buat acaner dengan comments di post-post iols. Haiyaa, asal comment masuk je, mesti kena approve dulu baru di-publish and kat entry tak display pun comments tu unless tekan kat bahagian comments (bawah tajuk entry). And paling tak bestnya, iols tak tau nak reply comments macam mana and kat mana? HEWHEWHEW. Kalau orang comments, iols approved and reply dalam hati je :')

    So, ada ke yang sudi membantu saya di kala kesedihan ini? Kalau ada, please let me know. Btw, saya pengguna setia blogskins, kekadang ikut tutorials from bloggers pun still, tak menjadi. U-buntu? I lagi buntu :') Sobs sobs

    Email ;
    nazatulnashya@ymail.com

    Or DM/PM Me ;
    Twitter - @NashyaHorvejkul
    Instagram - @nazatulnashya
    Facebook - Nazatul Nashya

    Atau ;
    Tinggalkan comments korang di bawah, nanti iols baca.

    Tqvm semua. Nanti jumpa lagi, bye-bye.




    thesuperb,
    -nazatulnashya-