House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • #FamVac at Tioman Island, Malaysia !
  • Hello Mee Besen !
  • K-I-O-D-A
  • Thai Malay Expo Melaka 2016
  • The Most Scrumptious Delicious Kuih Keria Antaraba...
  • Bukan Kaki Kencing, Tapi Kaki Ngencess Lah
  • It's Your Day !
  • #FamVac at Pulau Besar, Melaka
  • Mee Bandung Muar (Second Try)
  • Eid Mubarak 2015


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Pre Grad Diploma - UiTM Alor Gajah, Melaka
    Monday | 0 comments

    Kain chantiks from @TheKasually, visit them on IG !

    Morning chuolss. How are you doin? Haihh now tengah cuti study week. Fuhh, sekejap je rasanya. Pejam celik pejam celik, nak habis dah Diploma aku. Semester 4 memang semester yang aku takkan penah lupa. Stress bagai nak gila. Esaimen sana, esaimen sini. Nak submit apa semua, conflicts, rasa down, problems, stress semua mula nak manipulate aku. Serious aku cakap, memang tak tahan ! Aku yang dikira agak 'tabah' , pun tewas akhirnya. Banyak nangis dalam diam. Banyak rasa serba salah. Tapi, semuanya dah berakhir. Tinggal last phase je which is INTERNSHIP atau nama glamour dia praktikal. Hikss. But, now i takda mood nak ceghita pasal intern i. HAHAHAHA.

    And yeah, berbalik pada tajuk asal, finally graduate is around the corner. Yayyy. Horrey for me ! Syukur, Alhamdulillah. 4 sem aku hidup dengan famili baru aku kat Lendu (MHM1114A), thankyou ! Gonna miss chuols :') Terutamanya #TemahPeahSarimah , #BB4L , #3Sabah , #SutunSutunKesayangan and jejanz-jejanz yang lain.

    buah hati saya, si Cempedak & si Angry Bird <3

    Eima busuk & Naseem punya abang

    Pre-Grad kitorang buat waktu petang, pukul 2 petang (Selasa - 14/3/27) kat Dewan Taming Sari, UiTM Alor Gajah. Tapiiiii, kitorang datang pukul 3 lebih bhahahaha. Sebab apa? Yelah kau bayangkan pukul 130 petang tu baru sampai bilik, nak gosok baju lagi, mandi lagi, mekap lagi, pakai shawl lagi. Haaaaaaaaa. So, chill lah babe (otakmu !)

    And aku nak jump terus ke gambar, malas nak cerita panjang-panjang, sebab korang bukan nak amek tau pun kan? HAHAHAHA okies. So, this is us ! Students of Diploma in Tourism and Hotel Management, Batch June 2015/2016.

    MHM1114A

    Kak Lynn ni muka macam mana pun still cun :')

     Ji buatpe tu jiiiii ?

    Nah, last ! Candid ! ahhahahha







    thesuperb,
    -nazatulnashya-