House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Review Novel Super #2 : Cinta Sambal Belacan
  • Alhamdulillah :) Rezeki #1
  • Pemenang First Giveaway by Nazatul Nashya
  • First Giveaway By Nazatul Nashya
  • Para Peserta First Giveaway by Nazatul Nashya
  • Kita - Forteen *Ost Sebenarnya Saya Isteri Dia !
  • Review Novel Super #1 : Suami Aku Ustaz
  • Tutorial : Link Hover Berpelangi
  • Tutorial Buang Word Verifications *Semua Template
  • Hadiah untuk First Giveaway by Nazatul Nashya


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Tutorial : Open Link In New Tab untuk Blogskin/Classic Template
    Monday | 0 comments

    Annyeong all !


    Okay, dah lama tak buat tutorial. Teheee :D So, sekarang ni nak buat lah ni kak oii. Hihihi. Sebelum tu, tutorial ni khas untuk pengguna BLOGSKIN/CLASSIC TEMPLATE macam aku :)
    Tutorial kali ni pula agak penting tau ! Baca tajuk kat atas tu. Hah, tahu tak cam mano mau buat nyo?
    Kalo tak tau, meyh sini rapat-rapat dekat-dekat. Cheq nak ajarkan :)

    1) Dashboard > Template.
    2) And then, cari code dengan menggunakan button F3 di keyboard anda atau tekan CTRL+F code di bawah ni ye.
    <head>
    3) Jumpa? Kalau dah jumpa, korang paste-kan code di ni di bawah code <head> yg korang cari tadi.
     <base target='_blank'/>
    4) Apepon, preview dulu sebelum save. Hanya tekan SAVE bila menjadi je tau :)


    Simple right? Hohoho. Okaylah, nak berbuka dah ni. Assalamualaikum dan Selamat Berbuka ^^


    thesuperb,
    -nazatulnashya-