House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 boooochakk !
你好 | 안녕하세요
Hello, I'm Nazatul Nashya Ramli .
Owner of @choychapparels [IG shop]
Nothing is impossible, we can do it !
Xingmis, ExoL & fOOdz.
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Review Novel Super #2 : Cinta Sambal Belacan
  • Pemenang First Giveaway by Nazatul Nashya
  • First Giveaway By Nazatul Nashya
  • Para Peserta First Giveaway by Nazatul Nashya
  • Review Novel Super #1 : Suami Aku Ustaz
  • Tutorial : Link Hover Berpelangi
  • Tutorial Buang Word Verifications *Semua Template
  • Hadiah untuk First Giveaway by Nazatul Nashya
  • Tutorial : Letak Iklan Churp-Churp di Sidebar
  • Tutorial : Header hover Hilang


  • please? :3
    simple survey, just click below



    chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Tutorial : Open Link In New Tab untuk Blogskin/Classic Template
    Monday | 0 comments

    Annyeong all !


    Okay, dah lama tak buat tutorial. Teheee :D So, sekarang ni nak buat lah ni kak oii. Hihihi. Sebelum tu, tutorial ni khas untuk pengguna BLOGSKIN/CLASSIC TEMPLATE macam aku :)
    Tutorial kali ni pula agak penting tau ! Baca tajuk kat atas tu. Hah, tahu tak cam mano mau buat nyo?
    Kalo tak tau, meyh sini rapat-rapat dekat-dekat. Cheq nak ajarkan :)

    1) Dashboard > Template.
    2) And then, cari code dengan menggunakan button F3 di keyboard anda atau tekan CTRL+F code di bawah ni ye.
    <head>
    3) Jumpa? Kalau dah jumpa, korang paste-kan code di ni di bawah code <head> yg korang cari tadi.
     <base target='_blank'/>
    4) Apepon, preview dulu sebelum save. Hanya tekan SAVE bila menjadi je tau :)


    Simple right? Hohoho. Okaylah, nak berbuka dah ni. Assalamualaikum dan Selamat Berbuka ^^


    thesuperb,
    -nazatulnashya-