House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Hadiah untuk First Giveaway by Nazatul Nashya
  • TAMAT ! Pencarian SPONSOR untuk GiveAway Akan Data...
  • Design Sendiri Je ^^
  • Dilanda Problema ! Mr.Muscle, Tolong Saya !
  • Tutorial : Letak Iklan Churp-Churp di Sidebar
  • Tutorial : Header hover Hilang
  • Tutorial : Ringankan Blog
  • Freebies : Background Random #1
  • Bobo ber-Gwiyomi !
  • Hadiah from Majalah KLiK :)


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Tutorial Buang Word Verifications *Semua Template
    Monday | 0 comments

    Annyeong !


    Bila lah nak dapat DSLR mcm kat atas ni kan?

    Hari nieh, aku nak buat tutorial buang word verifications semasa comment. Okay, aku rasa penting kot kalau buang benda ni. Ada orang cakap word verifications ni penyebab giveaway/segmen/contest kita orang ramai tak join. Betul ke? Sebab tu lah aku buang benda alah tu. Baru-baru ni aku ada buat Giveaway, so takkan nak biarkan first giveaway aku kurang sambutan kan? Hehe. So, cekkidaot !

    1) Pergi ke dashboard blog masing-masing.
    2) Step seterusnya sila lihat pada gambar di bawah ye.
       


      

    3) Ok, done ! Itu sahaja.


    Nak promote sikit :)
    Jom join 'First Giveaway By Nazatul Nashya'
    Seramai 53 pemenang dicari ! Hadiah best seperti blaus, shawl, tudung bawal, lip tint, barangan untuk blog, topup, badges comel cute, brooch, bear keychains dan banyak lagi.
    Pakat ramai-ramai untuk join, mana tahu korang bakal memenangi hadiah-hadiah seperti di atas kan.


    JOIN NOW

    thesuperb,
    -nazatulnashya-