House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Tutorial : Letak Iklan Churp-Churp di Sidebar
  • Tutorial : Header hover Hilang
  • Tutorial : Ringankan Blog
  • Freebies : Background Random #1
  • Bobo ber-Gwiyomi !
  • Hadiah from Majalah KLiK :)
  • Cara Nak Uji Kekuatan Tulang
  • Tutorial Header Berpusing dan Hilang *BLOGSKIN
  • Tutorial Letak Cbox *BLOGSKIN
  • Si Jagung


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Dilanda Problema ! Mr.Muscle, Tolong Saya !
    Monday | 0 comments

    Assalamualaikum dan selamat tengahari :)
    Haishhh. Sekarang ni aku dalam kesusahan. Sakit hati betul dengan fesbuk serta line P1 ni.
    Aduhh, nak lempang laju-laju boleh tak?!
    Baca ni :/

                               Tadi, tunggu punya berejam lamanye...ni hah.tunggu message fesbuk loading. Pergh, menguji kesabaran betul ! Ingatkan nak biarkan dia loading sampai aku habis makan. Then, dengan suka hati melangkah kaki keluar bilik dan terus mencapai air yg tersedia dihidang oleh mak aku yang comel serta cantik *baca dengan sekali nafas tau* Okay, then dengan excited nye minum dengan rakus sampai tertumpah air kat atas meja. Bab kata orang tua, 'Minum takde bibir'. Pelik juga, mne dorang dpt peribahasa ni -.- Hah, lepastu dah habis minum makan semua, berlari-lari anak pergi ke bilik aku semula. Cheh, hati berharap moga-moga da habis loading lah kan. Rupa-rupanya........


    Surprise ! *versi Eric Leong*
                               Pergh, panas nye hati ni ! Rasa nak makan je lappy aku ni. Nak salahkan line, ada betul jugak. Tp, bila bukak message fesbuk kt dlm phone laju je tau. Pelik sungguh aku. Dah la ade keje nk di-settle-kan menggunakan message fesbuk tu. Banyak benda aku nak copy..copy..copy. Haduhh! Bersabarlah wahai kaum Hawa :) Aku harap aku dapat gi Osman *salah satu kedai mamak pakai line UNIFI* dan selesaikan kerja-kerja yg tertangguh tu. Kalau korang kat tempat aku, mesti korang geram gila-gila jugak kan? Hihihi   \(-.-)/


    thesuperb,
    -nazatulnashya-