House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Design Sendiri Je ^^
  • Dilanda Problema ! Mr.Muscle, Tolong Saya !
  • Tutorial : Letak Iklan Churp-Churp di Sidebar
  • Tutorial : Header hover Hilang
  • Tutorial : Ringankan Blog
  • Freebies : Background Random #1
  • Bobo ber-Gwiyomi !
  • Hadiah from Majalah KLiK :)
  • Cara Nak Uji Kekuatan Tulang
  • Tutorial Header Berpusing dan Hilang *BLOGSKIN


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    TAMAT ! Pencarian SPONSOR untuk GiveAway Akan Datang !
    Thursday | 9 comments

    PENCARIAN SPONSOR TAMAT !
    TERIMA KASIH SEMUA :)

    *Di-Update sikit*
    Hello People ! 


    Tekan sini :)

    Aku nak buat first GIVEAWAY. Sedang mencari sponsor yg sudi menaja GA nanti. 

    Antara kelebihan menjadi sponsor ;

    1) Likers fan-page akan bertambah ++
    2) Traffic blog akan meningkat juga drpd biasa.
    3) Bagi sponsor yang dari online shop pula, peserta GA akan lihat barangan yang korang jual. Berkemungkinan, para peserta juga akan membeli barang jualan anda sekaligus jualan anda akan meningkat :)
    4) Semasa GA berlangsung, para peserta akan letak senarai sponsor untuk menarik pembaca yang lain.
    5) Para sponsor akan mendapat pahala amal jariah kerana sudi tolong saya jayakan GA saya. Hehe

    Okay, kat sini ada sediakan syarat2 untuk para sponsor yg nak taja GA nanti. Sila baca dengan suka hati ;

    1) Hadiah boleh sponsor apa-apa jenis barangan seperti topup, barangan pos, voucer, bookmark, review blog, header free atau lain-lain lagi. Tak kisah 1 sponsor 1 barang. Kalau terlebih murah hati, boleh juga nak sponsor lebih :)
    2) Tapi, hadiah yang nak di-sponsor tu harus diuruskan sendiri oleh penaja-penaja. Contoh, hadiah barangan pos akan di-pos sendiri oleh penaja-penaja. Sebab dia untuk menyenangkan kerja pembagian hadiah. So, takdelah buat kerja 2-3 kali :)
    3) Para sponsor harus follow blog ini dan add saya di facebook supaya senang nak berhubung.
    4) Sesiapa yang berminat, boleh PM di facebook saya atau comment di entry ni besertakan detail2 di bawah ni ya ;
    • Nama sponsorship serta link Facebook anda
    • Barangan yang nak di-sponser dan untuk berapa pemenang
    • Syarat *terhad kepada 2 syarat je

    Target Contest Berlangsung : Kalau boleh nak buat GA ni sepanjang cuti sekolah bulan 5 (2 minggu) kalau ada yang sudi sponsor lah ^^
    Tempoh Masa : Sepanjang 2 minggu sahaja.
    Target Orang Yang Akan Join : Tak banyak. Cuma 50 orang paling minimum. Kalau jumlah peserta mencecah 100++, Alhamdulillah :)

    Baiklah, itu je setakat ni. Harap2 sangat ada yang sudi sponsor. Nak buat First Giveaway ^^
    Try buat. Korang join ye nanti :) Hik hik hik .
    Sekian, wassalam :)

    Additional Note ; Saya akan follow blog awak balik k :)

    thesuperb,
    -nazatulnashya-