House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Cara Nak Uji Kekuatan Tulang
  • Tutorial Header Berpusing dan Hilang *BLOGSKIN
  • Tutorial Letak Cbox *BLOGSKIN
  • Si Jagung
  • SHARE : Nabila Medan: Mereka Artis , Mereka Blogge...
  • Tutorial Letak CCTV Dalam Blog *Blogskin
  • Tutorial Letak Greeting Di Setiap Post *BLOGSKIN
  • Freebies Greeting Image
  • Tutorial : Harga Blog Korang
  • Tutorial Cara Tukar Classic Template ke Template D...


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Hadiah from Majalah KLiK :)
    Friday | 1 comments
    Hai dan selamat petang :)


    okayy , lamanya tak update blog nie.
    nampak , semut tu sampai dah bertelur sampai anak cucu dah oii.
    aiyoo ama apa ~
    harini aku nak share kat korang ttg something yang aku tak tahu dan blurr -,-
    Bila masa ye aku masuk contest ini ? Hmmm.
    Menang pulak tu . Oh My God ! Syukurlah kan ?  :)
    See this #1 ;


    dan yang paling mengejutkan...
    jengjengjeng. see this #2 ;


    tengoklah , cd Secret of Virgin . Neko Jump.
    Okayy, sape lah diorang ni ? Aku tak kenal.
    Korang kenal tak ? :O
    Diorang ni Thai , maybe ? Tengok lah gambar yg ketiga , title lagu Thai o.O
    Hahaha , dia buat lawak . Btw, thanks kepada KLik sebab bagi hadiah tu free :)
    Aku akan dengar lagu diorang , sambil tu bole belajar cakap Thai kan ?
    Urghhh ~ Thanks ! Weeeeee :)

    thesuperb,
    -nazatulnashya-