House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Tutorial Header Berpusing dan Hilang *BLOGSKIN
  • Tutorial Letak Cbox *BLOGSKIN
  • Si Jagung
  • SHARE : Nabila Medan: Mereka Artis , Mereka Blogge...
  • Tutorial Letak CCTV Dalam Blog *Blogskin
  • Tutorial Letak Greeting Di Setiap Post *BLOGSKIN
  • Freebies Greeting Image
  • Tutorial : Harga Blog Korang
  • Tutorial Cara Tukar Classic Template ke Template D...
  • Freebies : Cute Favicon for All Blogger


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Cara Nak Uji Kekuatan Tulang
    Friday | 0 comments
    good evening evelibadi :)


    Hari ini 21 Disember 2012 . Alhamdulillah , Im still Alive xD
    Jangan percaya kata-kata orang Yahudi tu yaa ? 
    Okay , back to the post. Before that , aku nak tanya lah...korang tahu tak samada tulang korang ni kuat ataupun tak ? 
    Tulah pasal , aku pun tak tahu lah tulang aku ni kuat atau tak . 
    Tp, tiap-tiap hari aku minum Susu . Hehehe . 
    Ada cara nak uji kekuatan tulang korang . 
    Kalau nk tahu caranya , jom ikuti post nie sampai habis :)


    Serious-nye muka budak kecik nie :3
    Okay, Let's Start !

    • Tips 1 -> Korang karate semua batu,pasu dan barang-II pejal yg ade kt dalam rumah korang tu ye .
    • Tips 2 -> Lari laju-II kemudian langgar pokok, tembok atau dinding konkrit .
    • Tips 3 -> baring tengah-II jalan kemudian mintak steamroll lenyek korang . Kompem berkesan !
    • Tips 4 -> Terjun daripada KLCC tak pun bangunan  bertingkat-tingkat tanpa peralatan keselamatan .
    • Tips 5 -> Cari pasal dengan gangster-II atau korang mintak diorang belasah korang sampai tulang korang yang kuat tu patah . Kalaulah :3
    • Tips 6 -> Curah asid pada tulang kuat korang tu ya ?
    • Tips 7 -> Bagi harimau kat zoo test gigit tulang korang :)
    • Tips 8 -> Minumlah susu Anlene ! HAHA .
    Banyakkan tips untuk menguji kekuatan tulang korang ?
    So , apa lagi ditunggu nya ? Cuba-lah . 
    Pastikan , korang dibawah jagaan ibu bapa sebelum melakukan aksi-aksi diatas ini .
    jangan lupa call Ambulance atau van Jenazah sekali ya :D
    Selamat Mencuba ! Assalamualaikum ^_^

    thesuperb,
    -nazatulnashya-