House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Tutorial Cara Tukar Classic Template ke Template D...
  • Freebies : Cute Favicon for All Blogger
  • Tutorial Tukar Favicon Blog
  • Salam Lebaran dari JOHOR !
  • Tutorial Highlight Bershadow (Neon)
  • Freebies : Transparent Header *Part 1
  • Letak Link di Sidebar
  • Carta Hati :)
  • CONTEST EDIT GAMBAR BY ROCHELLE_SECRET
  • Contest Picture Bff Awsem


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Tutorial : Harga Blog Korang
    Wednesday | 1 comments
    - kucing nie ejek korang lah  :P -

    Assalamualaikum w.b.t and salam sejahtera :)
    for today , aku nak buat tuto ttg tajuk kat atas tuh . hah , baca sendiri ! ~
    okayy , korang mesti nak tahu kan harga blog korang .
    berjuta-juta ringgit ke satu ringgit ? muahaha xD
    and now , aku nak ajar korang . simple tuto .
    korang just ikut step kat bawah nie :)

    1. Pergi ke SINI dengan suka hatinya :)
    2. Pastu , korang isikan website blog . Contohnya , website kawan korang or korang punya ke . Whatever lah kan . Tengok printscreen kat bawah nie .

    3. Lepas tuh , korang boleh tekan 'Value' button kat situ and ready untuk tengok harga blog korang . Jeng jeng jeng ! Kalau korang tak tahu nak tengok kat mane , ikut je mcm kat dalam printscreen kat bawah nie dengan hati yang terbuka ^^


    4. Okayy ! Siap pun . Sonang kan ? Korang bole lah bg tahu nanti berapa harga blog korang . hihi . my blog tak SEMAHAL korang punye :3 murah je *rendah diri*


    dah puas hati dgn harga blog korang ? mencecah 2K tak ? 
    alright , itu je untuk tuto kali nie .
    jumpa lagi ! Sawadikappp :D


    thesuperb,
    -nazatulnashya-