House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 boooochakk !
你好 | 안녕하세요
Hello, I'm Nazatul Nashya Ramli .
Owner of @choychapparels [IG shop]
Nothing is impossible, we can do it !
Xingmis, ExoL & fOOdz.
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Salam Lebaran dari JOHOR !
  • Tutorial Highlight Bershadow (Neon)
  • Freebies : Transparent Header *Part 1
  • Letak Link di Sidebar


  • please? :3
    simple survey, just click below



    chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Tutorial Tukar Favicon Blog
    Friday | 0 comments

    assalamualaikum :)
    cer baca title post nie . hehe , cara tukar favicon blog .
    korang tahu kan favicon yang mane satu ?


    and now , aku nak ajar camne nak tukar favicon .
    yang dalam pic kat atas tuh , aku dah tukar .
    so , yg belom tukarkan favicon dye mesti gambar 'B' warna oren putih .
    aku ajar korang tukar favicon guna cara senang je .
    yes , cara tanpa edit code kat page element .

    1. Dashboard > Design > Page Element > tekan Edit sebelah widget favicon seperti gambar di bawah :


    2. Lepas korang dah tekan edit , nanti akan keluar pop-out mcm dalam gambar kat bawah niee . Okay , korang just 'Choose File' dan pilih favicon dari PC/Lappy yang korang ada simpan. Selepas dah pilih favicon yg korang nak , tekan 'Save'.

    3. Kemudian , tekan 'preview' dahulu . Kalau dh berpuas hati dgn pilihan favicon korang , pastu klik save pada Page Elements tadi . Siap ! Sonang kan ?

    nak freebies favicon cute-miut ? Jom tekan SINI.

    thesuperb,
    -nazatulnashya-

    Labels: