House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • CONTEST EDIT GAMBAR BY ROCHELLE_SECRET
  • Contest Picture Bff Awsem
  • Happy New Year ☆
  • Konsert 2PM Live In Malaysia !
  • The Best Day Ever ツ
  • My Lovely Cat ツ


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Carta Hati :)
    Saturday | 1 comments
    assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera .
    pada petang yg indah ini , aku nak ajak korang dengar lagu :)
    hahahahah , penuh keSASPENan tak ?
    hahaha , actually aku saje je nak share dan suruh korang tengok music video nie .


    see ? dah dengar ? kalo belom , apalagi . Jom dengar .
    hahah , lagu nie sama ngn lagu blog aku .
    suka sangat sangat sangat sangat kat lagu nie .
    *Ku Pinang Kau Dengan Bismillah - Pasha Ungu feat Rossa*
    hati tenang je bila dengar lagu nie .
    so , kalo nak dengar , pause dulu lagu kat blog nie kayy ?

    Selamat Mendengar ! :)
    Lots of Love .






    the superb ,
    -nazatulnashya-