House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Happy New Year ☆
  • Konsert 2PM Live In Malaysia !
  • The Best Day Ever ツ
  • My Lovely Cat ツ


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Contest Picture Bff Awsem
    Sunday | 0 comments

    Assalamualaikum semua !
    okeeee , nampak tak yg kat ataz tuu ?
    contest kann ? yess , aku join . :)
    first time tauu . 
    Contest Picture Bff Awsem . niceee ~
    Syarat2 nak sertai contest nie :

    1) Wajib follow blog Mimi dan Cik Hanim.
    2) Like fanpage Sya'Nim (Syamimi dan Hanim)
    3) Sertakan link contest blog kamu di ruangan komen,kat tempat lain tidak dilayan.
    4) Buat sedikit entry di blog kamu tentang gambar tersebut.
    5) Jangan lupa untuk lekatkan banner kat ruangan entry kamu.
    6) Lepas dah siap sila letakkan gambar dan link entry di fanpage (Takut tak tersemak)
    7) Link mesti full jangan hanya letakkan nama link blog kamu sahaja.
    8) Wajib ada blog,tak kisah lah cantik ataupun tak.
    9) Contest ini hanya untuk perempuan sahaja.
    10) Tak payah nak susah-susah tag orang,kalau rajin oke je :)

    and gambar pulakk :




     Beras kat umah boleh habis ,
    Air kat rumah pun boleh takde jugak kalo tak bayar ,
    tapiii PERSAHABATAN kiteee memang takkan habis ,
    And tak ternilai dan tak perlu dibayar .

    Kawann , tanpa kau ,
    aku mcm sekeping kertas jer .
    kosong , empty .
    But , korang always support me .
    tak kira dalam senang atau susah .
    gembira atau sedih .
    aku sayang sangat sangat kat korang .
    Thanks for Everything ! 

    From heart :
    nazatulnashya :)



    Psstt : macam david teo tak ? mestilah kann ?!! 
    aku kan klon dye :D