House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Contest Picture Bff Awsem
  • Happy New Year ☆
  • Konsert 2PM Live In Malaysia !
  • The Best Day Ever ツ
  • My Lovely Cat ツ


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    CONTEST EDIT GAMBAR BY ROCHELLE_SECRET
    Friday | 0 comments
    assalammualaikum  
    kayy , hari nie aku join contest yg ke-2 .
    muahhahha . sejak kebelakangan nie kan , aku mmg suke join contest .
    hihi ^^ . syarat2 dye senang jer . like and follow . easy rite .
    kayy , korang nak join sekali tak ? mehh sini :

    banner dye .

    SYARAT - SYARAT :

    1) Wajib follow blog Rochelle.
    2) Wajib like fanpage Rochelle(Dekat sidebar)
    3) Tajuk entry korang mestilah CONTEST EDIT GAMBAR BY ROCHELLE_SECRET.
    4) Korang mestilah letak gambar korang yang diedit. Paling banyak 3 & 4 jer.
    5) Kalau korang sertakan gambar yang tak diedit,serta merta akan dibuang.
    6) Gambar tu tidak boleh terlalu menonjolkan mata.For Islamic korang mesti send gmbar bertudung.
    7) Tepekkan banner di atas ke dalam blog korang.
    8) Kalau dh buat entry tu sila inform di komen atau di FacebookKalau di tempat lain,tak diterima.
    9) Pemenang akan dipilih oleh admin sendiri.
    10)Gambar?Gambar sesuka hati korang la.Gambar boyfwen ke,family ke,gmbar diri sendiri ke atau gmbar pet korang ke.Kalau kartun tak leyh la.:D

    Selain itu korang wajib buat:

    like smua nie n follow
    1) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=293646250700288&set=a.290111037720476.70918.221130977951816&type=3&theater (like)
    2) http://www.facebook.com/pages/Azney-Cute-Craft/201470716614457 (like)
    3) http://www.facebook.com/pages/Mizs-Azney/309807045702137 (like)
    4) http://azneyfeltcraft.blogspot.com/ (follow)
    5) http://daxmanje94.blogspot.com/(follow)
    6) https://twitter.com/#!/niknorazne (follow)
    7)http://confesionofalilgirl.blogspot.com/ (follow)
    8)http://bilasicomelmenaip.blogspot.com/ (follow)
    9)http://eqaatiqah.blogspot.com/ (follow.)

      
    okeyy , ini gambar nya . terimalah !! 

    Me :)

    Bestie <3

    My Brother ^^


    i know this picture BURUK . tapii . takpe . mencuba .
    hihihihihi . kbaiii :]