House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 boooochakk !
你好 | 안녕하세요
Hello, I'm Nazatul Nashya Ramli .
Owner of @choychapparels [IG shop]
Nothing is impossible, we can do it !
Xingmis, ExoL & fOOdz.
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Lazada 11.11 Blogger Contest
  • Resepi Siakap Masak 3 Rasa *Paling Simple*
  • Calendar Photobook RM10 ❣
  • Shawl Berdezuppp !
  • Aiskrim Viral Thailand @ Elements Mall Melaka !
  • Resepi Kek Butter Rainbow
  • Pre Grad Diploma - UiTM Alor Gajah, Melaka
  • #FamVac at Tioman Island, Malaysia !
  • Hello Mee Besen !
  • K-I-O-D-A


  • please? :3
    simple survey, just click below



    chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Lazada 11.11 Blogger Contest
    Friday | 1 comments
    Hello peeps !


    Tarikh 11.11 memang satu tarikh yang ditunggu-tunggu oleh semua kaki shopping sepanjang tahun. Sebab apa? Sebab masa ni lah semua platform online shopping nak buat sale kaw-kaw sampai boleh buat korang pengsan ! *Aku pun terjebak sekali*

    Korang mesti tahu kan, LAZADA ada buat contest khas untuk blogger sempena tarikh 11.11 ni ? Haa mustahil tak tahu..... Memang every year Lazada ada buat blogger contest, tapi tahun lepas aku tak sempat nak join. Baru bukak nak join, tetiba tengok, diorang dah announce pemenang dah. Hahahaha

    Nak join, serious senang. Korang just kena kongsikan apa 3 barang atau lebih yang korang rasa nak beli masa tarikh 11.11 kat Lazada tu nanti. Haaa apa lagi, tengok balik lah apa wish list korang kat Lazada cart tu sis. For me ;

    What 3 products (or more) are you adding to your cart to buy during Lazada 11.11 Shopping Festival ?


    Disebabkan aku plan nak cantikkan bilik aku, nak buat cute-cute premium macam tu, aku plan nak beli barang-barang untuk decorate my tiny kamar tidurku. Haaaaa baru sedap sikit mata bila masuk dalam, plus lepak sekali dalam tu. Hihi. Apa yang aku perlukan ?

    #1 Laneige BB Cushion Pore Control


    Kenapa aku letak BB cushion ni dalam cart? Weh dah lama nak beli tau BB cushion Laneige ni. Serious best sangat. Full coverage. Aku pernah pakai and disebabkan harga nya tak mampu milik, aku cari alternative lain, aku beli brand yang lebih murah. Haha but still aku nak BB Cushion Laneige ni ! Tengok lah harga dia, dari RM155 tinggal RM131.75 semasa Lazada Sale 11.11 tu nanti. 




    #2 Fairy Light


    Fairy light ni fangshen dia mencantikkan ruang yang kosong tu. So, aku plan nak gantung benda-benda comel ni kat dinding bilik menghadap vanity table aku tu nanti. Haaaa curlas kan? Baru best masa tengah makeup tu, bukak laa lampu liplap ni, ya tohan. Cantiknya!

    Comelnyaaaaaaaaaaaaa


    #3 LED Makeup Mirror Light Kit


    Pernah tengok tak orang buat vanity table dia? Dia letak apa kat situ? Haaaaa dia letak benda ni lah kat cermin kosong diorang tu. Serious cantik and nampak mahal ! Aku pun ada angan-angan nak buat jugek. Hehehehe. Lagipun harga kat Lazada ni tak de lah mahal sangat macam kat kedai yang ada jual meatball sedap tu (if you know). Sini RM57.50 directly from overseas and ada yang lebih murah lagi kalau korang rajin mencari. During sale 11.11 ni, harga dia murah sikit, tinggal RM51.75 ! Cukuplah ada 10 biji lampu ni untuk korang letak kat cermin makeup korang tu. Takyah banyak-banyak k !

    ( Photo credited to this )

    Haaaa itulah 3 benda yang aku nak beli masa Lazada 11.11 Shopping Festival tu nanti. Ahad ni tau uols ! Klik sini terus, usya-usya dulu apa barang yang korang nak beli masa Lazada sale tu nanti okay. Tak lama je lagi, 11 November 2018 (Ahad) !!! Tungguuuuuu.


    Apa yang korang akan dapat if join Lazada 11.11 Blogger Contest ?!


    Masih berfikir lagi? Ayuh, dah nak tutup dah contest ni. Join now or you will regret later !



    thesuperb,
    -nazatulnashya-

    Labels: , , , , ,