House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 boooochakk !
你好 | 안녕하세요
Hello, I'm Nazatul Nashya Ramli .
Owner of @choychapparels [IG shop]
Nothing is impossible, we can do it !
Xingmis, ExoL & fOOdz.
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Calendar Photobook RM10 ❣
  • Mek Zumbie 2k18 Giveaway
  • GIVEAWAY BY PRINCESS FAZZ
  • Mystery Giveaway by www.myafarisha.com
  • Giveaway Survey !
  • Belajar Forex Dengan Trading Coach International d...
  • Shawl Berdezuppp !
  • Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet
  • Aiskrim Viral Thailand @ Elements Mall Melaka !
  • Resepi Kek Butter Rainbow


  • please? :3
    simple survey, just click below



    chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Calendar Photobook RM10 ❣
    Monday | 5 comments
    Assalamualaikum wbt


    Hai hai hai semua dan selamat berhari Isnin :) Entry kali ni, aku nak share sikit pasal calendar 2018 yang aku buat dengan bermodalkan lebih kurang RM10 sahaja. Murah kannnn? And calendar ni custom made which is korang boleh letak gambar fav korang untuk ditayangkan kat calendar tu nanti. Masa dok sibuk buat calendar ni, memang eksaited ! Tak sabar rasanya nak tunggu calendar ni siap.

    Allright, back to the main point, macam mana aku boleh dapat harga RM10 jur sedangkan kalau korang tengok kat website Photobook tu sendiri, harga cecah RM60+ jugalah. Haaaaa kalau korang nak tahu, ni sebab aku pakai Promo code dari Digi apps ! Yup, ekslusif kepada pengguna Digi sahaja. ' Ku bersamamuuuu'

    Tapi, promo code ni dah expired dah 31 December 2017 haritu dan hanya boleh dipakai thru Photobook application di telefon sahaja. Alaaaa, Photobook ni memang tengah murah hati kot nak bagi promo code kat pengguna Malaysia. Sebab apa, kan ada orang duk sibuk retweet pasal free small book size 6x6 dari Photobook juga. Yang tu, aku tak sempat nak buat sebab takda masa :') Rugi rasanyaaaaa.

    Tak lama pun nak tunggu calendar ni sampai macam korang tunggu barang preorder dari Lazada/Shopee tu :P Aku proceed order 29 December 2017. Pastu dapat calendar ni pada 3 January 2018. Dalam seminggu kannn? Okay lah tu bagi aku, tak lama sangat sebab ni kan custom made. Nak print semua tu, mana boleh siap dalam masa yang singkat.


    Haaa macam ni lah hasilnya calendar custom made 2018 aku. Hihihi memang banyak le gambar aku :P Calendar ni high quality dan memang cantiklah senang citer. Puas hati bila received ! Ooops, iols ade selitkan gambar boypreng kita Lay ❤ hihihi. Nak promote sikit lah, korang tengah free tu, jomlah dengar latest song dari dia , Goodbye Christmas (聖誕又至) ❤


    Allright, that's all for today ! Thankyou sudi singgah dan baca (ada orang baca ke ni? )



    thesuperb,
    -nazatulnashya-

    Labels: , , , , , ,